Ervaringen

De Ruimte

Begin september 2020 was er een heerlijke, rustgevende workshop over mantra zingen op ons terrein van de Ruimte. Een stukje India in de Mijdrechtse polder onder het Nederlandse zonnetje. Een prachtige dag die ook nog eens mooi op de video is gezet door RTV Utrecht. Om het filmpje te zien, volg de onderstaande link, of lees het artikel voor meer details.

Hier vindt je de link: Klik hier.

Praktijk

Sinds een aantal jaren kom ik in de praktijk van Gerda Bocxe. De nuchtere  en rustige uitstraling van Gerda, haar scherpe waarnemingsvermogen en prettige omgeving maakt dat ik hier graag kom.

Ik voel mij gehoord en gezien en weet dat Gerda het beste maar haar patiënten voor heeft. Met respect voor mijn processen word ik behoedzaam begeleid door haar. Met als toppunt een halfuurtje op haar muziekbed!  De verdieping die Gerda biedt met het systemisch werk (familie opstellingen) is een mooie toevoeging voor de persoonlijke begeleiding. Dit alles maakt dat de ruimte die ik nodig heb, letterlijk en figuurlijk ontvang in dit mooie plekje aan de Schattekerkerweg!

- C.A.B. -

Je hebt meer voor mij gedaan dan alle psychologen bij elkaar. Wellicht was mede de training Ander Leven hetgeen wat mij intern veranderd heeft. Nadeel daarvan is dat ik die oefeningen maar lastig uit te voeren vindt, zonder anderen en ik eerder een pilletje van jou slik en denk aan al die Wijsheid die ik van jou gehoord hebt. Het was tot nu toe altijd heel fijn om met jou te kunnen praten en je bent voor mij echt een geschenk uit de hemel.

-R. V. - 

Soulkey

Wauw Gerda ik kan niet anders zeggen dan DANK.
Dank je wel dat je Martin Petersen en zijn Soulkey training naar Nederland hebt gehaald en voor het vele werk dat jij en Ari hebben verzet hebt om alles zo soepel te laten verlopen. Ik ga vandaag gebruiken om de intense indrukken van afgelopen 4 dagen te laten bezinken en een plek te geven.

Wat een ontzettend mooi gereedschap heb ik in handen gekregen om mee te gaan werken. Voor mijzelf zijn er een paar belangrijke puzzelstukjes op hun plek gevallen.

Je beloofde dat het “life changing” zou zijn en daarmee heb je niets te veel gezegd!
De sessie heeft zo veel duidelijk gemaakt. Ik ben gaan begrijpen en vooral voelen waarom bepaalde patronen zich bleven herhalen in mijn leven. Oud verdriet kon ik loslaten nu duidelijk werd wat het mij gebracht heeft.
Ik voel mij zo goed en vol energie. Een ge-update versie van mijzelf!

De sessie heeft zo ontzettend veel betekend voor mijn persoonlijke groei en ontwikkeling.
Ik kan iedereen van harte aanbevelen om zichzelf te trakteren op een Soulkey sessie bij jou, wat een cadeautje!

- Petra de Vries -

Opstellingen

Het deel nemen aan een opstellingsavond vond ik een heel bijzondere ervaring, zo bijzonder dat ik niet zo goed kan navertellen wat het voor mij heeft betekend. Een opstelling is iets wat je zelf mee moet maken. In “De Ruimte” zorgen Gerda en Ari voor een dusdanige sfeer dat ik het als heel warm, prettig en veilig ervaren heb. Door als representant deel te nemen heb ik veel geleerd.

 - Rianda Groenendijk -
www.homeopathiemijdrecht.nl

Heeft u ook een ervaring of verhaal over een behandeling of cursus en wilt u deze delen, stuur dan een mail naar gerdabocxe@xs4all.nl. Uw ervaring komt dan binnenkort op deze pagina te staan