Emotioneel Evenwicht

Wat is Emotioneel Evenwicht?

EE (Emotioneel Evenwicht) is een zeer effectieve methode die door iedereen toegepast kan worden. Met behulp van het activeren van acupunctuurpunten en het gebruik van affirmaties zorg je ervoor dat de energie in de meridianen (energiebanen) weer gaat stromen. Stagnatie in deze energiebanen zorgt voor problemen zoals: emotionele onevenwichtigheid, onbewuste sabotage en fysieke klachten.

Hoe werkt Emotioneel Evenwicht?

Emotioneel Evenwicht geeft je de mogelijkheid om jezelf steeds weer in balans te brengen en emoties te verwerken. Dit geldt ook voor die emoties die ontstaan zijn in het verleden waar we nu nog last van hebben. Er zijn emoties in ons leven die een positieve ervaring geven zoals verliefdheid maar er zijn ook emoties die ons kunnen verlammen en daardoor de kwaliteit van ons leven verminderen zoals: stress, depressieve gevoelens, minderwaardigheidsgevoelens, faalangst, verdriet, onzekerheid en boosheid.
Zou het niet heerlijk zijn als je altijd in je kracht kunt blijven staan en emotioneel in evenwicht bent ongeacht de situaties en ‘negatieve’ emoties? Zou je niet veel meer kunnen bereiken als je je leven niet liet beheersen door je emoties?

EE is een van de meest effectieve, alternatieve therapieën die er bestaan en levert een grote verbetering van levenskwaliteit op voor iedereen die ermee werkt. Het leert je je emoties te herkennen en te balanceren waardoor je in staat bent weer heel snel vanuit je kracht te handelen.

Jij stuurt jouw emoties, jouw emoties sturen jou niet!

Jij bepaalt hoe je je voelt!

We willen allemaal gelukkig, succesvol en gezond zijn. Helaas is dit voor de meeste van ons een illusie want op deze weg komen we veel innerlijke blokkades tegen die we eerst zullen moeten opruimen om dit doel te kunnen bereiken.
Werken aan je emotionele balans zorgt ervoor dat je weer met meer kracht en passie in het leven komt te staan. De techniek ‘Emotioneel Evenwicht’ helpt om stress onmiddellijk om te zetten in passie, vergeving, vrede, missie, discipline en inzichten over onszelf en onze blokkades waardoor we meer in balans blijven en sneller onze persoonlijke doelen kunnen bereiken! Deze techniek is ontwikkeld door Roy Martina, arts integrale geneeskunde.