Homeopathic Detox Therapy

De Homeopathic Detox Therapy is opgericht door Ton Jansen, een Nederlandse klassieke homeopaat sinds 1987. Met zijn liefde voor zijn patiënten en door goede observatie en onderzoek van de pathologie en mentaal emotionele gesteldheid, is hij er in geslaagd deze bijzondere methode steeds verder te verfijnen en inzichtelijk te maken. Het gevolg is een enorme toename van succesvolle behandelingen. Hij is vervolgens een opleiding begonnen om deze bijzondere verrijking van de homeopathie te delen!

Wat is Homeopathic Detox Therapy?

Homeopathic Detox Therapy (HDT) helpt om meer inzicht te krijgen in het ontstaan van de pathologie en welke stelsels (bijv. lymfeklierstelsel, endocrien systeem) en organen hierbij betrokken zijn. Als we de pathologie begrijpen, kunnen we ook begrijpen wat de (chemische) achtergronden zijn die de pathologie veroorzaken en de mentale verstoring die dit weer tot gevolg kan hebben en andersom.

HDT biedt een handvat om de hiërarchie in de verstoring te bepalen en stap voor stap aan te pakken. Denk hierbij aan de ‘never well since’ klachten, jarenlang pil-en antibioticagebruik, vaccinaties etc. Ook leert de ervaring dat deze methode zeer behulpzaam is bij de behandeling van (aan medicijnen gerelateerde) ziekten als ADHD, astma, autisme, depressie, epilepsie, fibromyalgie, fobieën, ziekte van Lyme, migraine, MS, PMS, reuma, etc.

Wilt u meer weten, klik dan hier.