Wie ben ik?

gerda_bocxe

Mijn naam is Gerda Bocxe. Ik ben getrouwd en heb drie dochters. Ik ben afgestudeerd als Intensive Care verpleegkundige, vervolgens heb ik eerst een aantal jaar op I.C. afdeling gewerkt. Later schakelde ik om als avondhoofd in een verpleeghuis en als verpleegkundige in de wijk.

Mijn interesse in 'andere' geneeswijzen werd gewekt door de kinderen. Als zij zich niet helemaal 100% voelden zocht ik naar natuurlijke manieren om te herstellen. Hiervoor ben ik begonnen met een REIKI cursus en door het effect hiervan werd pas echt mijn interesse gewekt.

Vervolgens heb ik de 5-jarige opleiding tot Klassiek Homeopaat gevolgd aan de Academie voor Natuurgeneeskunde in Amsterdam.

In de volgende jaren heb ik nog verschillende andere opleidingen gevolgd waaronder NEI practitionair, Omega Health Coach, NLP, Familie -en Organisatie opstellingen, Hartcoherentie en Hypnotherapie.

Sinds 1997 heb ik een eigen praktijk als Klassiek Homeopaat, waarin ik gebruik maak van verschillende behandel -en coachingsmethoden. Ook geef ik cursussen en workshops.

 

Deze website geeft u informatie over het nut van homeopathie voor uw gezondheid en welzijn. Maar op straffe van hoge boetes verbiedt (!) de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) ons homeopathische middelen te noemen in relatie tot ziekten. Meer informatie? Klik hier